Презентація досвіду роботи

22.02.2023
30

23 лютого 2023 року майстри виробничого навчання з професії кухар, кондитер взяли участь у засіданні методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування.

Захід проводився на базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування.
Під час засідання учасники обговорили важливість створення електронного контенту дидактичного забезпечення професійної підготовки у ЗП(ПТ)О для проведення дистанційного та змішаного навчання.
Присутні ознайомилися з методичними напрацюваннями інших колег, результатами інноваційної діяльності та взяли участь у майстер-класі «Оздоблення та декорування тортів-онтроме». Майстер виробничого навчання Євгенія Федотова представила створений відеофільм «Приготування млинцевого тіста та виробів з нього» як засіб дидактичного забезпечення виробничого навчання.
Роботу з формування сучасного освітнього контенту необхідно продовжувати і надалі.