У Центрі розпочалася державна кваліфікаційна атестація
У терміни, визначені робочими навчальними планами та розкладом випускники Центру проходять державну кваліфікаційну атестацію на присвоєння робітничого розряду та отримання диплому кваліфікованого робітника.
Державна кваліфікаційна атестація – це завершальний етап навчально-виробничого процесу, що здійснюється відповідно до Закону України «Про професійно-технічну освіту», Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійну (професійно-технічну) освіту, та інших законодавчих актів України.
Здобувачі освіти виконують кваліфікаційні пробні роботи, що відповідають певним вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики випускника закладу професійної (професійно-технічної) освіти.
Група № 24 т, професія кухар, кондитер, кваліфікація – кухар 5 розряду, майстер в/н Сушилина О.В.
Група № 34а, майстер в/н Бойко І.І., кваліфікація – кухар 4 розряду
Перша підгрупа № 34 а пробні кваліфікаційні роботи виконувала на базі ресторану «SAMETOЙ».
Група № 34 б, майстер в/н Медянка В.М., кваліфікація – кухар 4 розряду
Здобувачі освіти продемонстрували високі професійні знання і бажаємо їм успішно скласти іспит.