Здобувачі освіти засвоїли прості форми нарізання овочів, грибів, фруктів

13.11.2024
29
       Однією із  важливих тем  виробничого навчання першого курсу професії кухар, кондитер є тема «Прості форми нарізання овочів, грибів, фруктів та їх використання». Здобувачі освіти групи №14 відпрацювали цю тему під керівництвом майстрів виробничого навчання Марії Береш та Євгенії Федотової.
       Метою уроку було ознайомити та навчити здобувачів освіти технологічно вірно нарізувати овочі для приготування страв, дотримуватись під час виконання вправ правил санітарії і гігієни та правил з безпеки праці. Урок виробничого навчання проведено цікаво та продуктивно. Наставники передали найефективнішими методами свої знання учням.
      Після уроку здобувачі освіти знають методи та прийоми нарізання овочів, прості форми нарізання овочів, їх використання, а також вміють підбирати форми нарізання овочів для різних страв.