Солодкий фінал навчання: пробні кваліфікаційні роботи групи №34а

23.06.2025
30

    23.06.2025 року в групі №34а (наставники Бекер О.М., Поволоцька С.В.) відбувся один із найбільш відповідальних етапів підготовки майбутніх фахівців ₋ виконання пробних кваліфікаційних робіт з професії кухар, кондитер (кваліфікація ₋ кондитер IV розряду). Цей день став справжнім святом майстерності, творчості та професійного зростання.
    Здобувачі освіти демонстрували не лише технічну вправність, а й художній смак, готуючи вироби з бісквітного, пісочного, медового та заварного тіста. У центрі уваги торти «Солодка мрія», «Київський», «Бджілковий рай», «Квіткова симфонія» та інші ласощі, що вражали оригінальністю оформлення та смаковими якостями.
    Кожен здобувач освіти презентував свою роботу перед кваліфікаційною комісією, детально пояснюючи технологію приготування, дотримання санітарно-гігієнічних вимог та принципи організації робочого місця. Члени комісії відзначили високий рівень підготовки, креативність і впевненість у діях майбутніх кондитерів.
    Ці пробні роботи є свідченням того, що наші здобувачі освіти готові до викликів сучасної кулінарної індустрії та здатні створювати справжні шедеври кондитерського мистецтва.
   Щиро вітаємо з успішним завершенням практики та бажаємо солодких перемог у майбутньому!