Проведено відкритий урок виробничого навчання з професії кухар, кондитер

06.03.2018
24

   6 березня 2018 року майстер виробничого навчання Федотова Є.Є. провела відкритий урок у групі №34б з професії кухар, кондитер на тему «Приготування бутербродів відкритих, закритих простих, складних, гарячих, закусочних. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск».

   Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з теми, сформувати уміння виконувати операції з приготування та подачі різновидів бутербродів; розвивати навички виконання складних операцій та творче відношення до обраної професії.
 Актуалізацію опорних знань проведено у формі усного опитування, показ майстром в/н нових прийомів роботи з приготування різних видів бутербродів проводився у супроводі презентації з постійним усним коментарем. На уроці використана індивідуальна форма роботи, кожний учень зробив бутерброд різного виду з привабливим зовнішнім виглядом. Використавши домашню пошукову роботу, група учнів виконала бутерброди на дитячу тематику з оформленням тваринок. Також заслуговує уваги майстер-клас показаний учнем Ленд’єл Крістіаном з приготування бутербродного торта.
   Аналіз діяльності учнів у процесі всього уроку показав, що учні добре засвоїли дану тему.