Майстерність у кожному русі майбутніх кондитерів

18.06.2025
39

    Відповідно до графіка внутрішнього контролю якості знань, здобувачі освіти групи №24 (наставники Бойко І.І. та Гладун Г.М.), які опановують кваліфікацію кондитера 3 розряду, виконали директорську контрольну роботу з виробничого навчання. Це був вирішальний момент для здобувачів освіти, адже контрольна перевіряла їхні професійні навички, уважність та творчий підхід у кондитерському мистецтві.
    Під час виконання робіт учасники демонстрували уміння готувати складні вироби з тіста, оздоблювати їх, дотримуючись сучасних тенденцій у декоруванні, а також працювати з різними кондитерськими масами. Важливу увагу приділили технології приготування кремів та начинки, які мають відповідати стандартам якості й естетики.
    Всі здобувачі освіти бездоганно справилися із завданнями. Презентуючи готові вироби – майбутні кондитери показали не лише свою технічну майстерність, а й креативність у створенні кулінарних шедеврів.