Відкритий урок виробничого навчання з професії кухар, кондите

03.12.2017
26

   29 листопада 2017 року майстер виробничого навчання Митуля В.Й. провела відкритий урок у групі №14б з професії кухар, кондитер на тему «Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї. Вихід напівфабрикатів».

 

   Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати аналітичне мислення та самостійність у роботі. Майстер в/н ефективно використала інформаційно-комп’ютерні технології та інтерактивні методи навчання при проведенні актуалізації опорних знань: «Впізнай Мене», «Знайди помилку», «Чорна скринька». Це спонукало до розширення пізнавальних можливостей учнів у здобуванні, аналізі та застосуванні інформації для практичного виконання завдання. Необхідно відмітити, що Митулі В.Й. вдалося сформувати внутрішню мотивацію до навчання, що забезпечило високу активність учнів на уроці.