Кожному випускнику Центру – якісну професійну підготовку відповідно до вимог роботодавців

03.12.2017
25

   28 листопада 2017 року в режимі он-лайн педагогічні працівники Центру взяли участь у засіданні методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування (пекар, кондитер)

на тему «Упровадження в навчально-виробничий процес сучасних виробничих технологій як умова забезпечення відповідності рівня кваліфікації випускника потребам ринку праці». 

Під час заходу педагоги поділилися досвідом роботи з впровадження сучасних виробничих технологій та використання різноманітних засобів навчання в професійній підготовці учнів.
   Майстер виробничого навчання нашого навчального закладу Федотова Є.Є. презентувала власний педагогічний досвід з використання диференційованого підходу до проведення контролю знань учнів на уроках виробничого навчання.
   Учасники засідання обговорили результати апробації робочого зошиту для лабораторно-практичних робіт із предмету устаткування підприємств харчування автора Миток М.М. Робочий зошит допомагає учням засвоїти і закріпити теоретичні знання. Він містить велику кількість ілюстрованого матеріалу, стислі теоретичні відомості, таблиці, схеми, тестові завдання, запитання для самоконтролю та висновки.